ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΑΝΟΜΑΛΟΙ θανατώνουν σκυλάκια με φόλες .

Τα χειρότερα ΖΩΑ στο ζωικόν βασίλειο αποδείχθηκε ότι είναι δίποδα ανθρωποειδή . Το συμπέρασμα αυτό εξαγάγεται αβίαστα έπειτα απο τα χιλιάδες κρούσματα altανομάλων ανθρωποειδών -πιθηκοειδών ανομάλων που τρώνε ..γάτες, σκυλιά ή όπως συνέβη στην περιοχή Αμυνταίου όπου συμμορία ανομάλων ανθρωποειδών σκορπάει τον θάνατο σε ανυπεράσπιστα σκυλάκια και γατάκια που κυκλοφορούν αμέριμνα στους δρόμους και στα πάρκα . Οι ΑΝΟΜΑΛΟΙ δέν δίστασαν να ρίξουν φόλες μέσα σε παιδική χαρά όπου παίζουν μικρά παιδιά. Το ρεπορτάζ του ιστολογίου ΑΝΑΠΟΔΟΙ και τα βίντεο του ιστολόγιο eperiskopio είναι φρικιαστικά ενδεικτικό τεκμήριο της ανθρωπόμορφης πιθηκοειδούς ανομαλίας που χαρακτηρίζει όσους θανατώνουν σκυλιά και γατιά στο Αμύνταιο και στο Φιλώτα στην Φλώρινα και όχι μόνον .Σημειώνοντε καθημερινά παρόμοιες δολοφονίες ζώων που δυστυχώς δέν βγαίνουν στο φώς της δημοσιότητας . Ο "Ανθρώπινος" ,  σε εισαγωγικά το ανθρώπινος, Κανιβαλισμός πέρασε πλέον και στην θανάτωση ζώων ...

Σκορπούν τον θάνατο ... και εμείς σιωπούμε! (βίντεο)Χωρίς τέλος φαίνεται ότι είναι τα κρούσματα δηλητηρίασης ζώων με φόλες στους δρόμους του Δήμου Αμυνταίου.
Το τελευταίο περιστατικό κτηνωδίας
καταγράφηκε την Τρίτη, όταν κάποιοι έριξαν φόλες στις Εργατικές Κατοικίες του Αμυνταίου, δίπλα σε παιδική χαρά!
Από τις φόλες βρήκαν φρικτό θάνατο 7 σκυλιά, ενώ μια γάτα και ένα σκυλί που δηλητηριάστηκαν σώθηκαν την τελευταία στιγμή από τους ιδιοκτήτες τους.
Οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι από τα νέα αυτά κρούσματα βαρβαρότητας στη γειτονιά τους και παράλληλα αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μηνύσεις ώστε να βρεθούν οι δράστες της δηλητηρίασης των ζώων.
Αλλά και προβληματισμένοι, καθώς οι φόλες ρίχτηκαν δίπλα σε παιδική χαρά ...
Σήμερα δηλητηριάστηκαν ζώα, κανείς δεν είδε και δεν ξέρει τίποτα για (τον)τους δράστες ...
Αύριο ίσως να τις ακουμπήσει τυχαία κάποιο παιδί ....
Ας ανοίξουμε τα μάτια μας, ας σταματήσουμε να συγκαλύπτουμε τέτοιες ενέργειες ....
Είναι καιρός ο Δήμος και η Αστυνομία να ενεργοποιηθούν έμπρακτα και να είναι το τελευταίο κρούσμα κτηνωδίας στον τόπο μας.
Φωτογραφία: Στέλιος Γαβριηλίδης
Δείτε το βίντεο:


Για όσους δεν ξέρουν τον φριχτό θάνατο της φόλας (βίντεο)

alt


Ο χάρος βγήκε παγανιά και σήμερα, αυτήν την φορά στην Τ.Κ. Φιλώτα.....

Το τελευταίο διάστημα τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο οι δηλητηρίασης ζώων με φόλες στους δρόμους του Δήμου Αμυνταίου.
Το ζωάκι (δεν είναι αδέσποτο) που βλέπετε στο βίντεο στάθηκε τυχερό, προλάβαμε και το σώσαμε, τα περισσότερα μετά από ώρα φριχτών πόνων πεθάνουν.
Το βίντεο δείχνει τον πόνο που προκαλεί η φόλα στα ζώα, αλλά και στους ιδιοκτήτες τους. Για να συνεχίζουν να ρίχνουν φόλες κάποιοι που θέλουν να ονομάζονται άνθρωποι ... ίσως να αντλούν χαρά από τον πόνο των άλλων.
Εμείς τι κάνουμε;
Δείτε το βίντεο:

alt

Τις τελευταίες ημέρες δυστυχώς είναι σε έξαρση το θλιβερό φαινόμενο της θανάτωσης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων με δηλητηριασμένα δολώματα (φόλες). Μάλιστα, η απάνθρωπη αυτή
πρακτική εφαρμόστηκε κοντά σε παιδική χαρά με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ακόμη και παιδιά!
Οι απαράδεκτες αυτές μέθοδοι εφαρμόζονται λίγες ημέρες αφότου ο Δήμος Αμυνταίου ανακοίνωσε τον αντιλυσσικό εμβολιασμό και τη σήμανση των αδέσποτων ζώων, σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σύλλογο Αμυνταίου «Η Αγκαλιά». Μία προσπάθεια που μέσα από τον εθελοντισμό προσπαθεί να προστατέψει τη δημόσια υγεία και να αναδείξει τις αξίες της κοινωνίας μας.
Επειδή η θανάτωση ζώων με δηλητηριασμένα δολώματα δημιουργεί μία εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση και έχουμε οδηγηθεί στο να κινδυνεύουν ακόμη και ζωές παιδιών, ο Δήμος θα βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές για την πάταξη του φαινόμενου. Βέβαια, επειδή δεν είναι δυνατό να λυθούν τα προβλήματα με αστυνομικά μέτρα καλούμε τους πολίτες να δείξουν ευαισθησία και να σταματήσει η απαράδεκτη αυτή πρακτική.


.εκδόθηκε απο το Γραφείο Τύπου Δήμου Αμυνταίου

sms ποιοι τους πουλάν τις φόλες ;