Τέρας τύπου Λώχ Νές αναδύθηκε στις Πρέσπες.

Βουνίσιος Ακτιβιστής.

Κατόπιν πολυήμερης ταλαιπωρίας καλησπέρα. Ο λόγος ηλεκτρονική εμπλοκή στο βουνίσιο καταφύγι λόγω πτώσης . καταιγίδος στην ταράτσα.Αποτέλεσμα η αδυναμία επικοινωνίας μαζί σας. Με την βοήθεια του θεού η βλάβη κάπως αποκαταστάθηκε. Παρακάμπτω σκόπιμα την πολιτική σχιζοφρένεια συγνώμη πολιτική επικαιρότητα του αδέσποτου πολιτικού τρελοκομείου πρικαμένων καμμένων ή καλαμοκαβαληκεμέμων.¨Οταν θα δείτε δεκάρες ή δραχμούλες στην τσέπη σας θα τα ξαναπούμε.Απλά Σιχάθηκα ....¨Ας ασχοληθούμε πλέον με πιό κοινότυπα πραγματάκια με καμιά μ!!!!!@ έτσι για να περνάει η ώρα μας και να μήν ενοχλούμε τα γνωστά...λαμόγια ή πιθηκανθρώπους Άλλωστε δέν είμαστε σκοτεινά πρακτορεία ειδήσεων! Σήμερα λοιπόν θα σας αποκαλύψω μία τρομακτική είδηση που έλαβε χώρα στις βουνίσιες λίμνες μου. Τις νεραιδολίμνες Πρέσπες Σύμφωνα με δημοσιευμα που κυκλοφόρησε στην χαράδρα στο μπλόγκ του florine@ η είδηση έχει ώς εξής....

"

Ψάχνουν τέρας τύπου Λοχ Νες στις Πρέσπες


alt
Το ελληνικό τέρας του Λοχ Νες ψάχνουν στο ελληνικό τμήμα της Μεγάλης Πρέσπας, το BBC. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφορμή στάθηκε η φωτογραφία ενός ανώνυμου ζευγαριού στη λίμνη, όπου στο βάθος

διακρίνεται να προβάλλει μέσα από το νερό, ένα «τέρας» που θυμίζει ...; θαλάσσιο προϊστορικό ερπετό.
Έλληνες ψαράδες της περιοχής, μίλησαν στο BBC για τοπικούς θρύλους και παραδόσεις που μιλούν για την ύπαρξη κάποιου τέρατος, ωστόσο επεσήμαναν πως μπορεί να είναι και οφθαλμαπάτη, από τις σκιές των βουνών που καθρεφτίζονται στα νερά της λίμνης ή σχηματισμοί από μεγάλους πληθυσμούς ψαριών.
Σύμφωνα με το BBC, το «τέρας» της Πρέσπας, μοιάζει με την Νέσι, το φημισμένο «τέρας» της λίμνης Λοχ Νες, στην Σκωτίας. Το βίντεο και η επίμαχη φωτογραφία, κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου και οι Πρέσπες αναμένονται να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όσων επιζητούν προϊστορικά τέρατα. «Ζω 50 χρόνια στις Πρέσπες και «τέρας» ουδέποτε είδα στα νερά τους. Παρόλα αυτά, είναι μια καλή ευκαιρία προβολής της όμορφης περιοχής μας. Η ελληνική απάντηση στο Λοχ Νες που αποτελεί από τις μεγαλύτερες τουριστικές ατραξιόν στην Σκωτία» δήλωσε στο protothema.gr ο δήμαρχος Πρεσπών κ.Βασίλειος Τσέπας.
Δείτε το βίντεο του BBC ΕΔΩ.

alt
Πηγή: Πρώτο Θέμα

sms καλά απο ντάγκαρα σκίζουμε μέχρι και τέρατα στις λίμνες ανακαλύπτουμε ...Πάντζο βίλαρτζ το μήνυμα ελήφθη.

SMS # DESTROY THE SYRIZA #

Σύριζα στην καταστροφή

Πολιτική Άποψη

alt
Γράφει ο Λάζος ο βουνίσιος
Ο ανοητίζων επηρμένος νεαρός αριστερός «πολιτικός ακτιβιστής»,  της λαϊκίστικης, έξαλλης και συνάμα άκρως επικίνδυνης πολιτικής, καβάλα στο αφηνιασμένο άτι της οργής των πολιτών, οδηγεί την χώρα με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη καταστροφή της. Η Ελλάδα ήδη 

βρίσκεται στην εξώπορτα της Ευρώπης. Την περιμένει μία επίμονη μακρά ταλαιπωρία. Πτώχευση, εξαθλίωση, διάρρηξη κοινωνικής συνοχής, αιματοχυσία και τελικά δικτατορία. Είτε τύπου Σοβιέτ (όπερ και το πιθανότερο) είτε ακριβώς το αντίθετο (πιο χλωμό). Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα θα ζήσουμε στιγμές απείρου χάους, λεηλασίες, δολοφονίες, απαγωγές, δημεύσεις περιουσιών θα τραυματίσουν καίρια μέχρι ανήκεστου βλάβης τον κοινωνικό ιστό. Οι κατέχοντες θα αποδράσουν από την κόλαση. Οι μη προνομιούχοι, προκειμένου να επιβιώσουν θα συστρατευτούν με το κυβερνών κόμμα προβαίνοντας σε αγριότητες, προκειμένου ν' αποδείξουν την ολόπλευρη στήριξη του καθεστώτος. Μια οργάνωση τύπου ΟΠΛΑ θ' αναλάβει ρόλο πολιτοφυλακής αντικαθιστώντας την Αστυνομία η οποία θα είχε απαξιωθεί και αποδυναμωθεί. Οι γείτονες μας και ουδέποτε φίλοι μας θα βρουν την ευκαιρία που αναμένουν για να δράσουν. Η δράση τους θα είναι αποτελεσματική. Η έπαρση, επαναλαμβάνω ανοήτο συναίσθημα, που κατακλύζει κατά συρροή τους άγουρους  σε συνδυασμό με το φόβο από τις εξελίξεις, θα οδηγήσει σε περαιτέρω ακρότητες. Τελικώς θα φτάσει σε τέτοιο σημείο ο τόπος που θα αποτελέσει λύτρωση η επέμβαση ξένων δυνάμεων αλυτρωτισμού. Η Ελλάδα δεν αναδεικνύεται δια του Τσιπρισμού. Καταδύεται σε θολά νερά. Κρατήστε αυτό το σημείωμα. Αν ο θυμός και η οργή παραμερίσουν εντελώς την λογική και ο Τσίπρας καταστεί αυτοδύναμος και ως εκ τούτου παντοδύναμος ελέω της απελπισίας του προσβαλλόμενου λαού θα έχει την αποδεικτική αξία ότι κάποιοι δεν πιάστηκαν στον ύπνο. Ανάμεσά τους, ελπίζω, οι αναγνώστες του παρόντος σημειώματος. Ζούμε το δειλινό της Ελλάδος. Η Νύχτα σκοτεινή και θυελλώδης. Όταν ξημερώσει, όποτε ξημερώσει, για πολύ καιρό θα μετράμε τις πληγές. Το απεχθές ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το πράγματι σκληρό και βάρβαρο κοινωνικά μνημόνιο θα φαντάζει τότε ειδυλλιακό. Να θυμάστε τότε ότι κάποιος που έβαζε την Ελλάδα πάνω απ' όλα κατέθετε με αγωνία την άποψη αυτή ...; Ψηφίστε με ΛΟΓΙΚΗ και όχι με θυμό και οργή. Εν βρασμώ ψυχής εξ' άλλου, δεν γίνονται τα περισσότερα εγκλήματα;
ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ Α1

Υστερόγραφο "προς κάποιους"
To αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου 2012 απέδειξε ότι το πολιτικό σύστημα σάπισε αφού έκανε πολύ κακό στην Ελλάδα. Έχουμε ένα σάπιο καράβι. Το να αλλάζουμε πλοιάρχους δεν διορθώνουμε το καράβι. Αυτό είναι καταδικασμένο να βυθιστεί. Ας φροντίσουν κάποιοι να μη βυθιστεί το σαπιοκάραβο μαζί με την Πατρίδα. Αυτοί οι κάποιοι έχουν υποχρεώσεις απέναντι της Ελλάδος και της ιστορίας της που δεν τις έχουν οι σημερινοί πολιτικάντηδες διότι εάν τις είχαν δεν θα έφεραν την Ελλάδα στο σημερινό κατάντημα σύριζα στην καταστροφή. Αυτοί οι "κάποιοι" αποτελούν πλέον την τελευταία ελπίδα της Ελλάδος.  


Λευκός Ίππος στα γκρίζα σύννεφα

Βουνίσιος Ρεπόρτερ

Η φώτο της ημέρας

Εικονικά παρεστημένα

alt

Creative

FLORINE@.BLOGSPOT.COM 


Τετ-α-τετ ανθρώπου με αρκούδα στην Φλώρινα!Σκέψεις & προβληματισμοί...

Βουνίσιος Ακτιβιστής 

alt
Φίλος αναγνώστης του ιστοχώρου Florine@ .Βlogspot.com συνάντησε μετά το 6 χλμ. του δρόμου Φλώρινας προς την Βίγλα Πισοδερίου μια νεαρή αρκούδα.
Να σημειώσουμε ότι οι οδηγοί στο συγκεκριμένο δρόμο θα πρέπει, ειδικά την εποχή αυτή, να είναι πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, μιας και οι αρκούδες ψάχνουν για τροφή σε ορεινές διαδρομές στα βουνά και στα δάση.
Ακολουθεί σχετική φωτογραφία που αποθανάτησε απο το "τετ α τετ " του με την αρκούδα ...
alt

τετ α τετ με αρκουδα Η είδηση αυτή όπως και άλλες μπορεί σε κάποιους να μεταφράζεται στο γνωστό " εκεί πάνω στην Φλώρινα ζούνε παρέα με τα αρκούδια" όμως σημαίνει και κάτι άλλο. Το γνωρίζουν όσοι αγαπούμε τήν άγρια - ήρεμη φύση στα βουνά μας. Συχνά καταγράφω εμφανίσεις ακρουδιών σε διάφορα σημεία και καταλήγω σε ένα συμπέρασμα.." εφ΄όσων έχουμε εμείς οι άνθρωποι εισβάλει στον φυσικό χώρο διαβίωσης των αρκουδιών , έτσι κι αυτά με την σειρά τους εισβάλουν ή περιφέρονται αποπροσανατολισμένα στον δικό μας".

taima arkoyda3.JPG

Και για να το τεκμηριώσω...πήγα στο σημείο της τελευταίας εμφάνισης μικρής αρκούδας ( 6χλμ οδού Φλώρινας - Βίγλας ) και διαπίστωσα ότι σχεδόν η βουνοπλαγιά όχι απλά αποδασωμένη αλλα αποδενδρωμένη στην κυριολεξία απο δένδρα μικρά ή μεγάλα για την κάλυψη διάφορων αναγκών ( ξυλεία καυσόξυλα ) .Έτσι οι αρκούδες εκεί όπου ζούσαν μέσα σε πυκνά απο δένδρα δάση βελανιδιών κ.α. ειδών δένδρων , έυρισκαν καταφύγιο, τροφή κλπ μετακινιόύντε βρίσκοντας διάδρομο τις γυμνές αποδασωμένες βουνοπλαγιές ή νεοσχηματισθέντες δασικούς χωματόδρομους σε χαμηλότερο υψόμετρο προς αναζήτηση τροφής, καταφυγίου κλπ Αποτέλεσμα στις μετακινήσεις τους οι αρκούδες εισβάλουν στον δημόσιο δρόμο , σε χωριά ακόμη και πλησίον της πόλης, όπου έκπληκτοι περαστικοί "τραβάνε φωτογραφίες", τις σημαδεύουν με τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, τρώνε δηλητηριασμένες φόλες, κινδυνέυουν να τις τρακάρουν αμέριμνοι οδηγοί φορτηγών λεωφορείων ιχ αυτοκινήτων με ότι συνεπάγεται για τις ίδιες , τους ανθρώπους και τις περιουσίες αυτών ( ποιμνιοστάσια ).

taima arkoyda2.JPG

Για κάποιους αυτό σημαίνει είτε "ευνοια της Τύχης", συμφορά ή μία τρομακτική συνάντηση με ένα θηρίο του δάσους ( όσοι δέν έχουν δει ή συνατήσει στην ζωή τους αρκούδα ούτε απο ...τηλεοράσεως.Για τα ίδια τα άγρια αυτά ζώα η συνάντηση τους με ανθρώπους εκτός απο ένα ενοχλητικό- δυσάρεστο γεγονός σημαίνει κάτι άλλο. Κάτι σάν καταστροφή του βιώσιμου χώρου τους με αναγκαστική μετακίνηση μακριά εξ αυτού. Γι αυτό τήν άλλη φορά που θα συναντήσετε αρκούδιακοντά σε μία αποδενδρωμένη βουνοπλαγιά μήν εκπλαγείτε. Κάποιος άνθρωπος έβαλε το χεράκι η το αλυσσοπρίονο του στο φυσικό σπίτι της ακρούδας και αναγκάσθηκε να σας συναντήσει στον αφύλακτο χωρίς περιφραξη ή δίοδο διέλευσης για άγρια πανίδα δημόσιο δρόμο όπου ταξιδεύετε. Και όχι απαραίτητα το γνωστό "εδώ πάνω ζούνε με τα αρκούδια παρέα".

taima arkoyda4.JPG

Τώρα εάν με ρωτήσετε ποιό είναι το αγριότερο καταστροφικότερο ή επικινδυνότερο άγριο θηρίο στα βουνά και στα δάση σου θα σας απαντήσω όχι τα αρκούδια αλλα ο ίδιος ο άνθρωπος. Συμπέρασμα η κρίση βάρεσε μέχρι και τις αρκούδες , τα δάση και όχι μόνο τους ανθρώπους αφού αποδενδρώνονται τα δάση μας για τις ανάγκες θέρμανσης ( καυσόξυλα ) των ανθρώπων εδώ με τους σιβηρικούς χειμώνες και παγετώνες. Γι αυτό μήν εκπλαγείτε την άλλη φορά που θα συναντήσετε ακρούδια στην πορεία σας..


Ποδηλατοδρομια , βουνό και ποιότητα ζωής.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα ...

βουνίσιος ρεπόρτερ

 podilata fl01.JPG

θεματικό

Φλώρινα 13 Μαίου 2012

podilata fl10.JPG

podilata fl02.JPG

podilata fl03.JPG

podilata fl04.JPG

podilata fl05.JPG

podilata fl06.JPG

podilata fl08.JPG

podilata fl09.JPG

podilata fl11.JPG

podilata fl07.JPG

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
 ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Φωτογραφίες απο τις ορειβατικές αναβασεις Α.Ο.Φ.
στην ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ στη ΠΗΓΗ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ στο ΠΑΛΙΟΧΩΡΙ-
ποδηλασια (ΦΛΩΡΙΝΑ-ΒΙΤΣΙ-ΝΥΜΦΑΙΟ-ΥΔΡΟΥΣΑ).
Ένα ΜΕΓΑΛΟ Μπραβο σε όλους τους συμμετεχοντες.
alt

alt


alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt


ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Λάζος ο βουνίσιος

kanonia florinas.JPG

kanonia florinas (1).JPG

kanonia florinas (2).JPG

Στήν κεντρική πλατεία της Φλώρινας , συγκεκριμένα στο λιτό μνημείο ηρώων υπάρχουν επι 63 χρόνια δύο κατάμαυρα κανόνια. Μπορεί κανείς που δέν ήρθε στην Φλώρινα να δεί τα κανόνια αυτά στο διαδίκτυο ή σε παλιές κιτρινισμένες φωτογραφίες της Φλώρινας, σε κάρτ ποστάλ ή φωτογραφικά αρχεία της νεωτέρας ιστορίας της πόλης. Παλαιότερα πρίν την μοντέρνα ανάπλαση της πλατείας ήταν τοποθετημένα λίγο πιό πέρα. Στήν σημερινή θέση τους υπήρχε ένας πολύ όμορφος δημοτικός περιστερώνας τον οποίον ο Δήμος το γκρέμισε για την ανακατασκευή του σύγχρονου μνημείου ηρώων .Τα περιστέρια σκορπίσαν ...;

Είναι δύο σλαβικής προελεύσεως πυροβόλα κανόνια των κομουνιστοσυμμοριτών - λάφυρα των εθνικών δυνάμεων του Ε.Σ.- με τα οποία οι ξενοκίνητοι κ./σ εκ του ορεινού αυχένος Βίγλας Πισοδερίου ( σημ χιονοδρομικό κέντρο) σημάδευαν την πόλη σκορπώντας τον θάνατο - τον τρόμο στους κατοίκους της πόλης αλλά και καταστρέφοντας τις περιουσίες των. Αυτά συμβαίναν επι δύο χρόνια απο το 1947 μέχρι τα ξημερώματα της ιστορικής μάχης της Φλώρινας την 12η Φεβρουαρίου 1949 όπου υπέστησαν οι κ/σ αιματηρότατη πανωλεθρία.

Νωπές ηχούν οι μαρτυρίες αλλα και τα βιώματα παλαιοτέρων Φλωρινιωτών που έζησαν το σφυροκόπημα πυρών των κανονιών αυτών .Ο καθένας εξ αυτών έχουν νωπες μνήμες και βιώματα απο την αγριότητα- τρόμο-θάνατο που έσπειραν τα κανόνια αυτά στην ακριτική- ηρωική- μαρτυρική πόλη μας. Οι οβίδες τους έπεφταν «βροχή» στο παλαιό γήπεδο ( σημερινό νέο πάρκο) , στο βαρόσι, στις γειτονιές, στα σπίτια της πόλης τα ξημερώματα της μάχης της Φλώρινας αλλά και τα προηγούμενα χρόνια πολιορκίας της πόλης απο τις ξενοκίνητες κομουνιστοσυμμορίτικες ορδές που δρούσαν στούς γύρω ορεινούς όγκους. Με τα κανόνια αυτά άνοιγαν πύρ εναντίον της πόλης της οποίας ασπλάχνως θυσίαζαν και καταιγιστικώς έβαλλον πύρ οι αξεπέραστοι μάρτυρες της ιστορικής εθνοπροδοσίας υπο τις διαταγές του ( προδότη) Ζαχαριάδη , των διοικητών του Γούσια - Βλαντά και του «στρατού της προσωρινής κυβερνήσεως του βουνού της 5ης ολομέλειας » που είχαν συγκροτήσει - συναποφασίσει με ντόπια και ξένα συμφέροντα .

Τήν άμυνα της Φλώρινας είχε αναλάβει η ΙΙ Μεραρχία του Ε.Σ. υπο την καθοδήγηση του βετεράνου μαχητή το 1940- μάχης του Ρίμινι , υποστράτηγου Νικόλαου Παπαδόπουλου δημοφιλούς στο στράτευμα και στους Φλωρινιώτες με το ψευδόνυμο «παππούς» που διοικούσε 3 ταξιαρχίες πεζικού, ένα σύνταγμα πεδινού πυροβολικού , μία μοίρα ορεινού πυροβολικού και έναν ( ηρωικό) λόχο καταδρομέων του Ε.Σ.

Ο απολογισμός της μάχης ...;.783 νεκροί και 400 αιχμάλωτοι κομουνιστοσυμμορίτες. Απο την πλευρά του Ε.Σ. νεκροί 4 αξιωματικοί, 40 οπλίτες - τραυματισμένοι 13 αξιωματικοί , 207 οπλίτες και αγνοούμενοι 2 αξιωματικοί 33 οπλίτες ...;Ο κάμπος , οι λόφοι, τα βουνά ήταν χιονισμένα, ήταν κάτασπρα και μέσα σε λίγες ώρες βάφτηκαν με αίμα ελληνικό, γέμισαν πτώματα και απο τις δύο παρατάξεις. Η Φλώρινα γινόταν άλλη μία φορά θυσία στο βωμό των διεθνών συμφερόντων. Απο την μάχη της Φλώρινας ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της ξενοκίνητης κομουνιστικής ανταρσίας με κατάληξη την 29η Αυγούστου 1949 εκεί ψηλά στο Βίτσι όπου έληξε ο αλληλοσφαγμός των Ελλήνων. Μία δεκαετία με αίμα Ελλήνων έβαψε τα βουνά της Ελλάδος και εδώ της ακριτικής Φλώρινας..

Τα κανόνια της πλατείας, αυτά τα δύο κατάμαυρα κανόνια, στο πλάι η προτομή του ήρωος υπερασπιστή της Φλώρινας Ν.Παπαδόπουλου ,του Μακεδονομάχου Πύρζα καθώς και τα διάσπαρτα μισοδιαλυμένα πολυβολεία στα βουνά , τα σκεπασμένα με λήθη χαρακώματα ξέμειναν για να θυμίζουν σε εμάς τους νεωτέρους τα εγκληματικά λάθη του παρελθόντος που διέπραξαν οι ξενοκίνητοι εθνοπροδότες. Τα κανόνια αυτά , τα λάφυρα ενός πολέμου, μιάς αιματηρής ανταρσίας ελλήνων στην ίδια την πατρίδα μας ξέμειναν ζωντανοί μάρτυρες στην άκρη της πλατείας ξεχασμένα .Κι όμως εμείς οι νεώτεροι Έλληνες ξεχάσαμε δέν ακούμε το μήνυμα που ηχούν - σιωπηλά μας στέλνουν.

Βάδιζα σήμερα Κυριακή 13 Μαίου 2012 στο μνημείο ηρώων και έκπληκτος αντίκρισα ένα εκ των δύο κανονιών πλαγιασμένο στο έδαφος, με κατεστραμένο τον αριστερό τροχό του. 63 χρόνια άντεξε. Σήμερα είδα ότι κατάρρευσαν οι ξύλινες ακτίνες του τροχού αυτής της ιστορικής «αντίκας».Το μήνυμα δέν το άκουσαν οι νοσταλγοί των ηττημένων που «κυβερνάν» σέρνουν διέσυραν μέχρι σήμερα τους πάντες τραβώντας απ το ράμφος εις την καταστροφή την πατρίδα . Δέν ακούν το δίδαγμα οι σημερινοί νοσταλγοί της επάρατης περιόδου .Νεκραναζωντανέυουν μνήμες ακραίου μίσους εκατέρωθεν . Αγνοούν το Ζβαρνούντ που άκουσαν και οδηγούν τον λαό σαν αγέλη ,την πατρίδα, τον τόπο μας , στην σφαγή όπως τότε. Στην καταστροφή και των ιδίων .Όπως τότε που έσπερναν τον θάνατο τα κανόνια ετούτα στην χαράδρα της Φλώρινας. Δέν ηχούν γι αυτούς τίποτα, δέν σημαίνουν τίποτα σήμερα τα κανόνια .Ξεχάσαν το έγκλημα που διέπραξαν, το νοσταλγούν σήμερα κάποιοι ανόητοι. ΖΒΑΡΝΟΥΝΤ αμετανόητοι ηττημένοι .

Αυτά μου «ψιθύριζαν» σήμερα τα δύο λάφυρα, τα δυό αυτά κανόνια της πλατείας Αυτά είναι τα δύο κανόνια και η ιστορία τους που συμβολίζουν κάτι ακόμη σε κάποιους πατριώτες. Μία φρικτή ιστορία Αυτά είναι τα δύο σύμβολα της εθνοπροδοσίας. Ζβαρνούντ ηχεί ψηλά ο Βαρνούντας ο Γράμμος και το χιονισμένο Βίτσι ...;

ΥΓ

Θα βρεθεί κανένας αρμόδιος «ξυλουργός» να επισκευάσει την χαλασμένη αριστερή ρόδα του κανονιού που βλέπετε στις φωτογραφίες ?

.

Ακολουθεί ένα σπάνιο οπτικοακουστικό ντοκουμέντο με τα χιονισμένα κανόνια εν έτος 1967κατα την επαίτειον της 12ης Φεβρουαρίου 1949 απο τον ιστοχώρον florinapast....


Ÿ  από spipap

 NA ΘΥΜΑΣΤΕ ...

Ο Α Γ Ρ Υ Π Ν Ο Σ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΒΙΓΛΑ ΦΡΟΥΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ....